Barcelona, 11 de novembre de 2021

Actualment, les noves tendències obliguen a les empreses a digitalitzar la Cadena de Subministrament, per tal de poder ser més competitives i resilients. L’elevat número de comandes, entregues al dia següent, productes personalitzats a preus de producció massiva… no deixen espai per optimitzar la Cadena de Subministrament. La transformació digital de las cadenes de subministrament intenta posar remei a aquest problema. 

Business Tic Consultoria, empresa amb experiència i formació multidisciplinària en el sector de les TIC, ofereix les millors solucions tech als seus clients per resoldre´ls els problemes i satisfer les seves necessitats. Valerdat, empresa tecnològica especialitzada en l’optimització de la Cadena de Subministrament, guia als departaments d’operacions i compres a reduir costos

Les dues empreses han arribat a un acord de col·laboració per apropar la solució de Valerdat a les empreses i generar una bona experiència en la integració del seu sistema d’optimització de costos i compres. La llarga experiència de BTIC en el software de gestió empresarial Sage, ajudarà a Valerdat a integrar-se amb èxit amb aquest programari.

Amb aquest acord aconseguirem optimitzar les Supply Chains de forma exitosa i seguir ajudant a moltes més empreses.

#UNIMFORCES

Si ens vols conèixer amb més detall i saber com et podem ajudar , visita´´ns en els següents enllaços:

BTic: https://btic.cat/                                          Valerdat: https://valerdat.com/

Categories: Software