fujitsu.gif   hp.gif     logo_Dell-SonicWALL-footer.pngtrendmicro.jpgmicrosoft.png  samsunglogo.png apple_rainbow_logo.jpglogoBrother.jpg  iomega_logo_stacked_red.jpg

Disposem dels produtes de les principals marques TIC.

MicrosoftPartnerNetwork.png

 
Partner certificat en tots els productes Microsoft

Sol·licita informació i demos, Contacte amb nostaltres.

logo_delsys_sense_fons.gif

ADA – Solucions específiques sectorials: Alimentació i Indústria Càrnia

Experts en el sector carni i de l’alimentació, per això disposem d'una de les millors solucions verticals existents al mercat per resoldre els processos específics d’aquestes empreses (traçabilitat, etiquetatge, seguretat alimentària...). Som Partners i Col·laboradors de l’empresa DELSYS, amb la que oferim solucions integrables amb qualsevol software de gestió i finances del mercat per a totes les indústries que ho requereixen. (Escorxadors, Sales de desfer, Embotits, Plats preparats, Cuines centrals, Càtering hospitalari i escolar...)


logoinfo3.jpg

Més de 30 anys d’experiència creant software de gestió amb el propòsit de desenvolupar un producte àgil i fàcil en el seu aprenentatge.

Solucions de baix cost per a Empreses, Comerços (Punt de venda), Despatxos Professionals, Restaurants, Campings, Hotels i Cases Rurals, Administració de Finques, Nòmines...


farandsoft.jpg

Solucions de Mobilitat – Prevenda i Autovenda

Solució de gestió comercial que cobreix totes les necessitats operatives de la seva xarxa de vendes. Cada comanda que realitza contribueix a la satisfacció del client i per tant a crear la fidelitat d’aquest, OrdersCE ajuda a servir els seus clients millor i més ràpid que mai, i sense necessitat de canviar el seu sistema de gestió actual... (per IPAD, Android o PDA) 


logoscm.jpg

SCM – Consultoria i Solucions SGA per a la gestió de logística i magatzems

Servei de consultoria i auditoria per optimitzar la seva empresa recolzant-nos amb un sistema de gestió personalitzable creat per cobrir les necessitats presents i futures del seu magatzem. Entorn visual, tant en les estacions de treball com en els terminals PDA dels operaris, fent un programa accessible per a qualsevol personal de nova incorporació. Aquest sistema enllaça amb diferents ERP del mercat ...o si ho prefereix també realitzem consultoria i optimització d’entorns WM i EWM de SAP.

Solucions GMAO – Gestió del Manteniment Assistit per Ordinador.

Eines per a la gestió de manteniment dels equips i/o instal·lacions de les empreses, tant manteniment correctiu com preventiu, predictiu, etc.


bizerba_logo.gif

Hem establert un acord de col·laboració amb l'empresa número 1 a nivell mundial amb sistemes de pesatge i etiquetatge per a la industria alimentària.
BIZERBA és una empresa de tecnologia que opera a tot el món per a solucions de tècnica de servei d'aliments, pesatge i informació, Bizerba és present a 89 països amb un total d'uns 3100 empleats.

Business Tic Consultoria

VASAC.jpg