A BTIC, treballem per fer-te les coses més fàcils, per això ara t’oferim la possibilitat d’analitzar la teva informació des de qualsevol lloc amb un sol clic.

Sabem que és crucial disposar d’informació precisa i en temps real per prendre decisions informades i estratègiques. Per això hem dissenyat una solució que integra el teu ERP Sage amb Microsoft Power BI, una plataforma web exclusiva per a la teva empresa.

Power BI és una eina d’anàlisi de dades líder en el mercat que et permet visualitzar i comprendre les teves dades de manera més efectiva, per una presa de decisions més ràpida i precisa.

  1. Centralització de dades: Tindràs accés a totes les dades rellevants de la teva empresa en un sol lloc, eliminant la necessitat de saltar entre múltiples plataformes i fulls de càlcul.
  2. Visualització intuïtiva: Power BI transforma les teves dades en gràfics interactius i taulells personalitzables, facilitant la interpretació de la informació clau.
  3. Accés des de qualsevol lloc: La nostra plataforma web et permet accedir a les teves dades des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, proporcionant-te flexibilitat i mobilitat.
  4. Informes en temps real: Sempre actualitzat amb informes en temps real que reflecteixin l’estat actual de la teva empresa, permetent-te identificar oportunitats i reptes de manera proactiva.
  5. Seguretat de dades: Implementem les més altes mesures de seguretat per garantir la confidencialitat i protecció de les teves dades empresarials.

Com pot beneficiar això a la teva empresa?

  • Millora l’eficiència operativa en tenir informació crítica al teu abast.
  • Optimitza la presa de decisions estratègiques basades en dades en lloc de suposicions.
  • Augmenta la productivitat eliminant la necessitat de gestionar dades de manera dispersa.

No dubtis en contactar-nos per obtenir més informació o per concertar una reunió. Estem aquí per ajudar-te a millorar diàriament la gestió de la teva empresa.

I recorda que som Agents Digitalitzadors i que podem finançar el teu Microsoft Power BI fins a 4.000€ amb el Kit Digital.